Eurostudent

Rusza pierwszy Warszawski Wielkanocny Festiwal Food & Design!

Na miejscu warsztaty z projektowania, szycia i ozdabiania różnymi technikami, pokazy live-cooking, degustacje, poszukiwanie klasycznych i nowych smaków.

W centrum Warszawy, naprzeciwko Hali Mirowskiej przy ul. Jana Pawła II 27 powstanie nowe miejsce na handlowej mapie stolicy.

Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych przez 15 dni, od 20 marca do 3 kwietnia kolorowa hala targowa zgromadzi wystawców w dwóch strefach:

FOOD, w której swoje wyroby będą prezentowaćproducenci  domowych przetworów, serów, wędlin, pieczywa, potraw własnej, certyfikowanej produkcji, produktów EKO i BIO, ekologicznych win, kawy, herbaty i naturalnych kosmetyków, a także produktów ekologicznych hodowli i upraw, oraz

DESIGN, zarezerwowanej dlaprojektantów mody,  artystów rękodzielników produkujących biżuterię, wielkanocne ozdoby i domowy design.

Na miejscu warsztaty z projektowania, szycia i ozdabiania różnymi technikami, pokazy live-cooking, degustacje, poszukiwanie klasycznych i nowych smaków.

Jest to pierwsze wydarzenie w cyklu Food & Design pod Atrium Plaza. W tym miejscu planowane są cykliczne instalacje promujące lokalnych i regionalnych wytwórców naturalnych, zdrowych produktów spożywczych, kosmetyków, rękodzieła artystycznego i mody.

Hala zaprasza codziennie w godzinach od 10:00 – 19:00.